Personvern

kontaktperson:
Navn: Kathrine Lindman Norwegian Jewlery
Kontakt person: Kathrine Lindman
Telefon: +47 90105301
Email: kathrine@kathrinelindman.no
Adresse: Batteriveien 17, 6508 Kristiansund N

Hvorfor samler vi på personlig data?
Vi samler og prosesserer personlig data slik at vi kan tilrettelegge nettsiden for hver enkelt kunde. Vi ønsker å tilby mer personrettet innhold til nye besøkende, samt å styrke samholdet med eksisterende kunder. 
Hvordan prosesserer vi data?
Under finner du en liste om når vi prosesserer data i de individuelle tilfellene. All informasjon som blir hentet inn på nettsiden, skjer med samtykke med unntak av utsjekk. Denne informasjonen skrives inn manuelt, og ved å lese vilkårene og betingelsene for kjøp og krysse av for dette inngås en avtale mellom partene om lagring av dataen skrevet inn.

Kjøp i nettbutikken:

 • Hvor: På nettsidens butikk utsjekking side.  – Det som blir lagret er fornavn, etternavn, telefonnummer, e-mail, gateadresse, postnummer, husnummer, produktet som blir kjøpt, antall produkter, frakt og betalingsmetode. Fødselsnummer blir kun brukt ved betaling med kort, og blir ikke lagret på nettsiden. Dersom bedrifter benytter seg av kjøp på nettsiden, lagres også bedriftsnavn, organisasjonsnummer og kontaktperson som informasjon.
 • Bruk av personlig informasjon: For å fullføre kjøp, må kontaktinformasjon skrives inn for at produktet kan bli sendt til riktig mottaker, samt for betaling. Denne kontaktinformasjonen kan også brukes til å kontakte kjøperen angående en ordre. Kontaktinformasjonen blir også lagret for regnskapet i minimum 10 år. Denne perioden kan forlenges dersom utvidet garanti er inngått, men aldri under 10 år.
 • Vanlig måte for prosessering: Nødvendig for å gjennomgå en avtale mellom selger og kunde. Fullføring av et salg og for regnskapet. 

Sikkerhet: Informasjonen er lagret på vår sikre server. Vi er SSL-sertifisert. Kontakt oss for mer informasjon om sikkerhet.
 • Data prosessering fra tredjeparts avtaler: Klarna, Paypal og Vipps.

Kontakt skjema og kundehenvendelser

 • Hvor: kontaktformene på nettsiden.
 • Hva er lagret?: Fornavn, etternavn, telefonnummer, e-mail og skrevet innhold av kunden.
 • Bruk av personlig informasjon: Informasjonen blir brukt til å svare på henvendelsen. Dersom kunden skriver inn samme kontaktinformasjon, vil vi kunne se historikken til kunden. Vi gjør dette for å bedre kunne svare på og kommunisere med kunden, samt se sammenheng med ordre.
 • Lagring: Informasjonen ligger lagret så lenge den er nødvendig.
 • Behandlingsgrunnlag: Samtykke
 • Sikkerhet: Informasjonen er lagret på vår sikre server. Vi er SSL-sertifisert. Kontakt oss for mer informasjon om sikkerhet.
 • Hvor blir data lagret?: Domeneshop (tredjepart)

Lage en kundeprofil i nettbutikken

 • Hvor: Under sidene “Min bruker/ Lag bruker”
 • Hva er lagret?: Fornavn, etternavn, adresse, telefonnummer, passord og e-mail.
 • Bruk av personlig informasjon: Kontaktinformasjonen er brukt for å lage en individuell profil. I din personlige profil kan du også se kjøpshistorikk i nettbutikken, du kan også endre din kontaktinformasjon. Fra din bruker kan du melde deg på nyhetsbrev.
 • Lagring: Informasjonen er lagret på din profil så lenge serveren eksisterer, eller du ønsker din informasjon slettet.
 • Behandlingsgrunnlag: Samtykke
 • Sikkerhet: Informasjonen er lagret på vår sikre server. Vi er SSL-sertifisert. Kontakt oss for mer informasjon om sikkerhet.
  Informasjonskapsler:
  Nettbutikken benytter seg av informasjonskapsler for å gi en bedre brukeropplevelse for kunden. Kunden godtar bruk av informasjonskapsler i sin nettleser, samt bruk av våre forskjellige sider med innhold. Lurer du på hvordan informasjonskapsler virker, og hvordan du kan kontrollere dette?

Hva er nettbutikkens behandlingsgrunnlag?
Kathrine Lindman Norwegian Jewlery prosesseres ulike typer av personlig informasjon. Ovenfor vil du finne dataene som vi behandler på denne nettsiden.

Dine rettigheter og tilgang til egen informasjon:
Hvis du er registrert i våre systemer, har du tilgang til å finne din egen informasjon om du ønsker. Dette betyr at du kan få denne dataen sendt til deg, eller få informasjon om hvor du kan finne dette. I noen saker kan det hende vi ber om ekstra informasjon fra deg, for å identifisere kunden før vi kan gi adgang til denne informasjonen. Kontakt nettsidens kontaktperson dersom du ikke får tilgang.

Retting av egne personopplysninger:
Hvis du er registrert i våre systemer og du ser at det er feil informasjon om deg selv, har du rett på å få denne informasjonen endret av oss eller gjøre det selv. I noen saker kan det hende vi ber om ekstra informasjon fra deg, for å identifisere kunden før vi kan gi adgang til denne informasjonen. Kontakt nettsidens kontaktperson dersom du ikke får tilgang.

Fjerning av personopplysninger:
Hvis du er registrert i våre systemer, men ønsker å slette informasjonen vi har om deg, har du rettigheter til dette. Hvis du ønsker å slette dataen, kontakt oss via E-mail kathrine@kathrinelindman.no. I noen tilfeller kan det være at dataen ikke kan fjernes umiddelbart, da den kan ha en sammenheng med en ordre. Eller du har en pågående kontrakt med oss som står som ubehandlet. I noen saker kan det hende vi ber om ekstra informasjon fra deg, for å identifisere kunden før vi kan gi adgang til denne informasjonen. Kontakt nettsidens kontaktperson dersom du ikke får tilgang.

Begrens behandlingen av prosesseringen av data:
Hvis du er registrert i våre systemer, men ønsker begrenset informasjonen om deg selv, har du rettigheter til dette. Du kan be om pågående kontrakter blir avsluttet. Vi gjør oppmerksom på at for lovlige grunner kan det være slike begrensninger ikke lar seg gjennomføre. Sletting av personlig informasjon kan være et alternativ, hvis generelle begrensninger ikke lar seg gjennomføre. I noen saker kan det hende vi ber om ekstra informasjon fra deg, for å identifisere kunden før vi kan gi adgang til denne informasjonen. Kontakt nettsidens kontaktperson dersom du ikke får tilgang.

Fordeling av data:
Hvis du er registrert i våre systemer, og ønsker å overføre din persondata til andre leverandører kan vi gjennomføre dette. Du har rett til å motta denne dataen i en strukturell og vanlig brukt maskin-lest format. Du kan velge om du mottar denne informasjonen selv, eller om vi sender direkte til en ønsket leverandør. I noen saker kan det hende vi ber om ekstra informasjon fra deg, for å identifisere kunden før vi kan gi adgang til denne informasjonen. Kontakt nettsidens kontaktperson dersom du ikke får tilgang.

Trekk tilbake samtykket om behandling av personopplysninger:
Med unntak av informasjonen som blir gitt ved utsjekk, er all prosessering av Kathrine Lindman Norwegian Jewlery er basert på samtykke. Du har til enhver tid mulighet til å trekke tilbake samtykke, og prosesseringen av dataen skal da opphøre. Dersom informasjonen kun er brukt for ønsket om trekke tilbake samtykket, skal denne informasjonen også fjernes. I noen saker kan det hende vi ber om ekstra informasjon fra deg, for å identifisere kunden før vi kan gi adgang til denne informasjonen. Kontakt nettsidens kontaktperson dersom du ikke får tilgang.

Klage på behandling av prosessering av data:
Hvis du ønsker å klage på måten dataen blir prosessert på, eller noe annet som er relatert til din personinformasjon, har du rett til det. Vi håper du ønsker å sende en email til vår kontaktperson. Du har også rettighetene til å kontakte datatilsynet hvis du synes behandlingsmetodene hos Kathrine Lindman Norwegian Jewlery ikke er tilfredsstillende.